Maxci Verhuizingen - Verhuisfirma actief over gans België - Woningverhuis & Kantoorverhuis

Verhuizen is geen fijne klus en voelt vaak als een opoffering van kostbare vrije tijd. Het kost veel mankracht om degelijk te verhuizen en er komt bovenop de prijs nog eens stress bij kijken. Vaak is het zo dat een goedkope verhuisfirma niet naar behoren werkt. Verhuisbedrijf Maxci is anders. Wij verhuizen u snel en eenvoudig, tegen de laagste tarieven op de markt. Misschien bent u bang dat al uw waardevolle spullen niet onbeschadigd ter plaatse komen, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden! Wilt u snel en degelijk geholpen worden? Dan zijn wij de verhuisfirma die u zoekt!

Voordelen bij Maxci

Iedereen die moet verhuizen, om welke reden dan ook, maakt een stressvolle periode mee. Sommige mensen weten niet hoe ze daarmee moeten omgaan, maar niet bij Maxci. In feite nemen wij al het werk van u over en zorgen dat alles netjes op zijn plaats staat in uw nieuwe woning of bedrijf. Wat nog een extra voordeel voor u is, is dat u tijdelijk bij ons uw goederen kunt opslaan tegen het laagste tarief dat u op de markt zult vinden. Uw goederen staan bij ons veilig en zo heeft u alle tijd om rustig iets nieuws te zoeken. Bij ons verhuisbedrijf kunt u terecht voor alles wat met verhuizen te maken heeft en wij staan altijd voor u klaar.

 

U verhuist naar een nieuwe thuis? Of hebt u het ideale gebouw gevonden waar uw bedrijf probleemloos verder kan groeien? Dan hebt u vakmannen  nodig om al uw materiaal vlot en ongeschonden op zijn nieuwe plaats te krijgen.

 

Maxci Verhuizingen klaart de klus voor u. Ons team van sterke, zorgvuldige verhuizers laadt uw hele huisraad probleemloos in onze twee grote camionettes. Op naar uw nieuwe thuis of kantoorgebouw – waar u helemaal niets hoeft te doen. Wij zetten al uw spullen waar ze moeten staan.

 

Verhuist u naar een appartement? Geen probleem! Met onze liftservice verhuizen we zonder problemen alles – zelfs tot op de 13de verdieping – waar in België uw nieuwe thuis zich ook bevindt. En als het nodig is: tot in de late uurtjes.

Bedrijfsverhuis

Uw bedrijf verhuist? Bij Maxci Verhuizingen weten we dat het bij een kant snel moet gaan.  met lift sevise Geen tijd te verliezen: u wilt zo spoedig mogelijk weer aan het werk. Dankzij ons team van ervaren en sterke verhuizers hoeft u enkel nog uw materiaal in te pluggen. Wij doen de rest.


Uw bedrijfsverhuizing met Maxci Verhuizingen uit Oostende? Dat is:

  • Voordelig: wij verhuizen aan democratische prijzen
  • Snel: een team van ervaren verhuizers weet dat u geen tijd te verliezen hebt
  • Grondig: twee grote camionettes  en lift service brengen alles vlot ter plaatse
  • Zorgvuldig: ervaring én het juiste materiaal zorgen voor een vlekkeloze verhuis
  • Overal: waar u ook naar toe verhuist, wij werken binnen heel België


Verschillende verdiepingen? Dankzij onze liftservice komt alles netjes op zijn plaats. Bel ons vandaag nog 0493300615

Woningverhuis

U kent het wel: de weken voor uw verhuis kunnen razend druk zijn. Nog snel al uw spullen sorteren, in dozen steken, afstoffen en opplooien, denken aan wat mee mag – en wat niet… Terwijl u niets liever wilt dan in uw nieuwe living in de zetel ploffen.


Gelukkig is er Maxci Verhuizingen uit West-Vlaanderen. Wij verhuizen alles – behalve de verhuisstress – met een team van sterke verhuizers, een grote verhuiscamionnet mét chauffeur en een liftservice die u zelfs tot op de 13de verdieping brengt. En we doen dat aan democratische prijzen.


Doet u zelf het voorbereidende werk? Dan brengen wij alles zorgvuldig naar uw nieuwe adres. Maar hebt u geen zin in de hele rompslomp? Dan verzorgen wij álles: we doen de opruiming van uw huis van A tot Z. Kocht u nog nieuwe meubels bij meubelwenkel rosselar gent oostende bruuge en west en ost vlaandrenDan vervoeren wij ze meteen naar uw nieuwe thuis – waar in België u ook gaat wonen. Dat is meubeltransport waarop u kunt rekenen. En nog mooier: u betaalt pas bij aankomst op het nieuwe adres. Zo bent u zeker dat u betaalt voor kwaliteit.

pakket

verhuiscamion+verhuislift+2verhuizer is240euro voor 2uur  btw

inclusief en 45euro per half u extra

 

verhuisdozen 70cent per stuk

 

info 049300615 gsm

Maxci

Feeënpad 9
8400 Stene (Oostende)
 Bereken route